Nyheder

Så er det tid til at Pangea-Dystens første runde skal sættes i gang. Vi har i år modtaget ca. 11.000 deltagere, hvilket vi er meget glade for, idet det er en fordobling sammenlignet med antal deltagere sidste år.

Opgaverne vil blive tilgængelige mandag d. 29. FEBRUAR, på vores hjemmeside både som PDF og på www.QuizBank.dk.

Selve 1.runde vil finde sted mellem den 2. marts til og med den 4. marts.

I år bliver der givet mulighed for at løse opgaverne i første runde på to forskellige måder.

Den første er vores klassiske måde, hvor i henter opgaverne ned fra vores hjemmeside – www.pangea-dysten.dk

. Den anden måde er, hvor i kan få taget testen online på www.quizbank.dk, som er en hjemmeside (på beta-version), der er beregnet til at eleverne kan løse opgaverne online på diverse elektronisk udstyr (PC, Tablet/iPad og smartphone). Dette vil give eleverne mulighed for at få oplyst, hvor mange procent de har fået scoret, og hvilke af svarene, som var besvaret rigtigt og hvilke var besvaret forkert. Resultaterne og besvarelserne bliver dog først tilgængeligt efter den 7. marts på quizbank.dk. Resultaterne af de scannede svar-ark bliver tilgængeligt efter noget tid.

Da det er første gang, at vi arbejder med Quizbank, har vi valgt at give jer mulighed for også at vælge at hente opgaverne i pdf-format, som er på vores hjemmeside www.pangeadysten.dk,

Alle skoler er oprettet på Quizbank. De skoler, som er blevet oprettet, vil modtage en e-mail med bruger- og login oplysninger, både til lærere og elever, samt en brugervejledning til Quizbank. Da der er mange tilmeldte, vil vi gerne bede jer om at have opgaverne klar i printet version, i tilfælde af tekniske fejl.

Vi tager ikke ansvaret for eventuelle tekniske problemer, som vil kunne opstå undervejs. Quizbank er blot en ekstra service, for de tilmeldte og for pangea-teamet, så de slipper for at skulle rette ca. 11.000 svarark.

Om muligt vil vi bede jer om at tage billeder af eleverne under dysten og videresende det til os. (Såfremt det er tilladt i forhold til jeres skoles regler og politik.)

Da der sidste år har været utilfredshed med de endelige resultater vil vi gøre jer opmærksom på, at dette skyldes markeringerne fortaget af eleverne på svararket, hvilke har medført til, at programmet og optiklæseren ikke har kunnet aflæse de modtaget svarark korrekt. Det er derfor vigtigt at markeringen er som anvist på svararket.

Mvh.

Team-Pangea